hu en
2021. December 02. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Jótékonysági licit - Adni Jó Kupa

December 19-én, Sóstón kerül sor a fehérvári jótékonysági tornára.

Mint arról korábban a MOL Aréna Sóstóban tartott sajtótájékoztatón beszámoltak a szervezők, idén év végén, egészen pontosan december 19-én Sóstón kerül sor a XI. Adni Jó Kupára - az esemény részleteiről és az adományozás menetéről részletesebben ide kattintva olvashattok. 

A sok egyéb felajánlás mellett a mai naptól az egész csapat által aláírt adidas Vidi-mezre, valamint a szintén egész első keret által aláírt adidas labdára is lehet licitálni. Az így beérkezett összegek pedig teljes egészében a torna céjait szolgálják, azaz 200 család karácsonyának szebbé tétélét, valamint az ALS-sel küzdő, Tácon élő Hajdara Hédi gyógyulását segíti majd a licitálás győzteseinek adománya.

A mezre és a labdára a Vatera segítségével, ide kattintva licitálhattok! Az online aukció december 9-én, 14:00 órakor ér véget.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek