hu en
2021. November 25. 11:28  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Jótékonysági csokigyűjtés a Gyirmót elleni bajnokin

Klubunk is csatlakozott az ifj. Ocskay Gábor Alapítvány kezdeményezéséhez!

Az ünnepek közeledtével egyre több jótékonysági kezdeményezésről számolhatunk be, az Adni Jó Kupát december 19-én majd a Vidi utánpótlás-csarnokában rendezik meg, míg Stopli is a Fradi Sas az MTVA „Jónak lenni jó!” kampányára hívta fel a figyelmet a múlt heti rangadó előtt.

A Gyirmót elleni hazai bajnoki (MOL Aréna Sóstó, kezdés szombaton 17:00 órakor, jegyinfók itt) alkalmával klubunk, a női kézisekkel, az Alba kosarasaival és Dávid Kornél Akadémia fiataljaival együtt az ifj. Ocskay Gábor Alapítvány felhívásához csatlakozik, azaz csokit gyűjtünk majd a Fejér megyei gyermekotthonok lakóinak!

Legyél tehát te is angyal! Szurkolóink három helyszínen tudnak majd elhelyezni táblás csokikat a szombati bajnokin: Az A-szektoroknál a médiaakkreditációs pult mellett lesz kihelyezve egy láda, a C-D szektorok alatt a szurkolói zónában lesz elhelyezve egy gyűjtőláda, míg a Fresh Corneres vendégeink a Fresh Corner Lounge szinten, az erre kijelölt helyen tudnak majd csokit adományozni.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek