hu en
2021. November 24. 09:13  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: mlsz.hu
Tóth Tamás Vid góljával 1-0-ra nyert az U18-as válogatott

Az Oross Márton vezette U18-as válogatott tagjai utolsó összetartásukon vesznek részt ebben az évben, és ebben az öt napban kétszer is megmérkőznek Montenegróval. Az első meccset a Vidi fiatal csatára döntötte el. 

Magyarország-Montenegró 1-0 (1-0)
Magyarország: Mergl Szabolcs - Deákovits Richárd, Nagy Zoltán, Péter Sebők, Szijjártó Ármin - Sipos Szabolcs, Keresztes Noel (Kocsis Dominik, 41.) - Dénes Csanád Vilmos, Gyuris Aurél, Kállai Zalán (Rácz Balázs, 61.) - Tóth Tamás Vid (Molnár Ádin, 74.)
Gólszerző: Tóth Tamás Vid a 22. percben

A keddi első mérkőzést Telkiben rendezték, és a helyzetek alapján a mieink már az első félidőben eldönthették volna a találkozót. A válogatott kezdőjében két fehérvári játékos is helyet kapott. A lehetőségek közül végül egyet sikerült kihasználni, az viszont nagyon szép gól volt: egy bal oldali akció végén a pontosan érkező beadást Tóth Tamás Vid kapásból a bal felső sarokba belsőzte (1-0). 

Az első félidőben mélyen védekező montenegrói csapat a fordulás után bátrabb futballra váltott, kiegyenlítettebbé tette a találkozót, és az irányítást nem tudta átvenni, de egy-két lehetőséget azért kidolgozott, főleg pontrúgásokból veszélyeztetett. A magyar válogatott előtt is adódtak helyzetek, de az eredmény nem változott, csapatunk megérdemelt győzelmet aratott.

Csütörtökön délelőtt 11-kor Csákváron ismét Montenegró ellen lép pályára az U18-as magyar válogatott. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek