hu en
2021. November 14. 10:42  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: fcf.cv
Fontos góllal ünnepelte 50. válogatottságát Stopira

Kedden sorsdöntő mérkőzés vár a “Kék Cápákra” Nigéria otthonában.

Szombaton hazai pályán a Közép-afrikai Köztársaság csapatát fogadta a Zöld-foki Köztársaság válogatottja. A nyugat-afrikai ország “Kék Cápáknak” becézett csapatában természetesen kezdőként kapott helyet hátvédünk, Stopira, aki a 76. percben szokása szerint remekül érkezett egy szögletre, és egy fejesgóllal beállította a 2-1-es végeredményt.

A mérkőzés után a szövetség köszöntötte Stopirát 50. válogatottsága alkalmából (különböző statisztikai oldalak kevesebb fellépést írnak Stopira neve mellé, azonban röviden sikerült elérnünk a hazájában tartózkodó csapatkapitány-helyettesünket, és megerősítette, hogy a szövetség 50 hivatalos válogatottságot tart számon a neve mellett - szerk.), illetve védőnk Instagram-oldalán belepillanthattunk a helyiek ünneplésébe is, azonban kedden már újabb fontos fellépés vár a zöld-fokiakra.

Amennyiben legyőzik a csoportelső Nigériát idegenben, helyet cserél a tabellán a két csapat és Stopiráék már csak egy play-off párharcra lesznek attól, hogy ott legyenek a 2022-es katari világbajnokságon.

CÍMKÉK
Stopira
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek