hu en
2021. November 08. 12:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Makarenko került be a forduló legjobbjai közé

Többen is jó teljesítményt nyújtottak csapatunkból a ZTE legyőzése során, posztján ukrán középpályásunk szerepelt a legjobban.

Már hétfő délelőtt elkészült ezúttal az OTP Bank Liga 12. fordulójának elemzése az InStat jóvoltából. Csapatunk magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott a Zalaegerszeg gárdája ellen a MOL Aréna Sóstóban, nem véletlen, hogy a statisztikák alapján is a Vidi-játékosok járatták a leggyorsabban a labdát a hétvégén (17,1 pontos passz egy percnyi labdabirtoklás alatt, a forduló átlaga: 14,8), valamint a legtöbb sikeres beadást is fehérvári játékosok neve mellé írta fel a rendszer (nyolcat).

Ami az egyéni teljesítményeket illeti: a legjobb 20 játékos közé Ivan Petrjak, Nego Loic, Dárdai Palkó és Jevhen Makarenko is bekerült, azonban a többi csapat labdarúgóinak teljesítménye miatt úgy alakult, hogy a posztok alapján összerakott álomcsapatba ezúttal ukrán középpályásunk, Makarenko került be, aki a legjobb védekező középpályás volt a 12. fordulóban.

Az OTP Bank Liga 12. fordulójának álomcsapata az InStat-értékei alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Dibusz (FTC, 305-ös Instat-érték), - Henry WIngo (FTC, 291), Sammy Mmaee (FTC, 303), Adnan Kovacevic (FTC, 280), Marijan Cabraja (FTC, 275) - Jevhen Makarenko (MOL Fehérvár FC, 281), Vécsei Bálint (FTC, 278) - Kristoffer Zachariassen (FTC, 293), Alex Baluta (PAFC, 286), Myrto Uzuni (FTC, 295) - Dzsudzsák Balázs (DVSC, 287)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek