hu en
2021. November 07. 20:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: "Megérdemelt győzelmet arattunk, meggyőző teljesítménnyel"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - ZTE FC bajnokit. 

Szabics Imre:

"Megérdemelt győzelmet arattunk, meggyőző teljesítménnyel. Tökéletes hetet szerettünk volna produkálni, bő három hét alatt célunk volt legyőzni a Paksot és Zalaegerszeget is, illetve hétközben szerettünk volna továbbjutni a MOL Magyar Kupában. Sikerült is három győzelmet aratni, ehhez és a mai meccshez is gratulálok a csapatnak. Örülök, hogy a szurkolókat itthon ki tudtuk szolgálni, a fehérvári teljesítményünkre talán nem lehet panasz, hiszen a hazai tabellán első helyen vagyunk. Annak külön örülök, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a mai mérkőzést. A Ferencváros elleni mérkőzéssel egyelőre nem foglalkozunk. A válogatottaknak sok sikert kívántam, a többi játékostól azt kértem, hogy élvezzék most ki ezt a két szabadnapot, amely során hazamegyek én is a családomhoz. A jövő héten jön egy kis fizikális felkészítés és egy edzőmérkőzés, majd utána következik a specifikus felkészülés a Ferencváros elleni bajnokira."

Waltner Róbert:

"Minőségi játékot mutatott be a Vidi, persze ehhez meg is vannak a játékosaik. Mi sajnos nem mutattuk meg azt, amit tudunk, főleg a támadóharmadban nem ment ma, kishitűen játszottunk. A második játékrész azért jobb volt. Azt kértem a szünetben, hogy legyünk bátrabbak, több legyen a labda nélküli mozgás, volt is két nagy helyzetünk. Mióta a ZTE visszajutott az NB I-ben, még pontot sem szereztünk itt Fehérváron, ez a rossz sorozat ma sem tört meg. Nem vagyok elégedett, nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy terveztük. A válogatott szünetben dolgozunk tovább. Nem volt szabad hátradőlnünk három győztes bajnoki után sem, most két vereség után is mennünk kell tovább előre. Ez egy ilyen bajnokság, az első négy helyezettet leszámítva vannak hullámvölgyek szinte minden csapatnál. Aki ezekből a hullámvölgyekből jól jön ki, az bent fog maradni, akik pedig bennragadnak ebben a negatív spirálban, azok kieshetnek a végén."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek