hu en
2021. November 04. 14:42  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A ZTE meccs előtt is érdemes korábban érkezni a MOL Aréna Sóstóba!

Már 16:00 órától sok érdekes programmal várunk titeket a stadionban a vasárnapi bajnokin.

November 7-én, vasárnap délután a Zalaegerszeg látogat hozzánk. A 17:30-kor kezdődő mérkőzés előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz), már kapunyitástól, azaz 16:00 órától várunk mindenkit bemelegítő programokkal a MOL Aréna Sóstóba!

► Toboroznak a lányok!

Sikeresen veszik eddig az akadályokat a Vidi leány csapatai a 2021/2022-es szezonban, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem várják szeretettel folyamatosan az új tehetségeket. A ZTE elleni hazai bajnoki előtt a C és D lelátó alatti szurkolói zónában Szimán Bálint technikai vezető, illetve leány játékosaink már hat éves kortól várják különböző ügyességi feladatokkal az érdeklődő fiatal lányokat, akikből a jövőben akár a rohamosan fejlődő női szakág csillagai is lehetnek.

16:00 és 19:45 között pedig a MOL Aréna Sóstón belül a fentieken kivül is több programmal várunk mindenkit a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó!

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, akkor is, ha már felnőtt vagy. A gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk!

► Vidis ajándékok, minden mennyiségben!

Amikor már mindenki rajtra kész, és elfoglaltad a helyed, várva, hogy a játékosok a pályára lépjenek, még Stopli és barátja fognak értékes nyereményeket ajándékágyúzni a szurkolóknak.

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a ZTE elleni bajnoki előtt is fotófalunk segítségével.

► Életnagyságú karton Vidi-játékosok!

Klassz fotókat készíthettek az életnagyságú kartonjátékosokkal (Fiola Attila, Dárdai Palkó és Nikolics Nemanja).

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Szeptemberben az FTC ellen nagy sikerrel debütált aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak!

► Stadionbüfé

A ZTE FC elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal és forró teával várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

A stadionon belül, a D1 szektor fölött lévő rendezvényterasz ezúttal is megnyitásra kerül, itt a Dreher különleges meggysörét is megkóstolhatjátok!

► Sörakció az Aréna Teraszon

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 15:00 órától a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek