hu en
2021. November 03. 15:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a ZTE FC elleni bajnoki mérkőzésre

Kapunyitás vasárnap 16:00-kor. A jegyvásárláshoz személyes adatokat nem kell megadnotok, sörakcióval is várunk benneteket, a Vidi-múzeumban pedig megnézhetitek a Vidi80-as kiállítást. A városon belül ezúttal is szurkolói buszok közlekednek.

Az OTP Bank Liga NB I 12. fordulójában a ZTE FC látogat a MOL Aréna Sóstóba vasárnap kora este 17.30-kor. A kezdés előtt másfél órával nyitnak ki a MOL Aréna Sóstó kapui. 

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a MOL Aréna Sóstóba érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Egészségügyi felhívás

Vigyázzunk egymásra! Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ ugyan nem írja elő kötelezően a maszkviselést NB I-es bajnoki mérkőzésen, klubunk mégis azt javasolja, hogy egymás biztonsága érdekében mindenki viseljen maszkot a mérkőzésen. A jegypénztáraknál, a beléptetésnél és a büféknél is ajánlott betartani a másfél méteres távolságot. Egyedi, vidis szájmaszkot vásárolhatsz a VidiShopban személyesen, vagy online az alábbi linkre kattintva mindössze 1990 forintért. 

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. 

Az 1-es, 3-as és 4-es számú pénztárak 13.30-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. 

A járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy a bankkártyás fizetést részesítsétek előnyben!
A pénztáraknál meg lesz jelölve, hogy melyik pénztárban lehet majd készpénzzel és melyikben bankkártyával fizetni. 

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR

I-II. kapu

A szektorok (A1, A3)

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

                       IX. kapu

   Vendégszektor

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Vasárnap mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, amelyben exkluzív, Vidi80-as kiállítás tekinthető meg. 

VidiShop

Klubunk hivatalos ajándékboltjában - ami a mérkőzés napján 15:30-kor nyit ki és a lefújás után még egy órán keresztül nyitva tart - lehetőségetek lesz csapatunk idei, jubileumi mezét megvásárolni, illetve a csapat által használt gála- és edzőruházatot is megvehetitek. Ezeken kívül Vidi 80-as szurkolói sálat, bögrét gyermek- vagy felnőtt pólót, sőt csapatkapitányi karszalagot is vásárolhatsz a VidiShopban.

Megközelítés

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 16.15-től zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 16.15-től nem lehet behajtani.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron három útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 16:45-kor, illetve 17:00-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 16:45-ÖS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - MOL Aréna Sóstó

 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 17:00-ES INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

 

 

Stadionbüfé

A ZTE elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre került a zenés szórakozóhelyekről, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák. Vasárnap kora este forró tea is kapható lesz a büfékben!

Sörakció az Aréna Teraszon

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 15:00-től a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

 
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek