hu en
2021. Október 04. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Stopira a 8. forduló álomcsapatában

Az OTP Bank Liga előző fordulójának legérdekesebb adatai.

Az InStat statisztikai elemzőcég ezúttal is elkészítette az elmúlt hétvége adatelemzését - az OTP Bank Liga 8. fordulójában csapatunk 1-1-es döntetlent játszott idegenben a DVSC otthonában.

A csapatadatokból kiderül többek között az, hogy a Vidi-játékosok nyerték meg a legjobb arányban a párharcokat (130/76 - 58%), valamint a legtöbb sikeres letámadási kísérlet is a mi nevünkhöz fűződött az előző körben (17). Ezen kívül a leggyorsabban is járatta a labdát Szabics Imre csapata, percenként 16,1 pontos átadást bemutatva.

A játékosok egyéni adatait figyelve megállapítható, hogy ezúttal legjobban középhátvédeink játékát értékelte a rendszer, posztjukon a 3., 4. és 6. helyen végzett Stopira, Rus Adrián és Fiola Attila - talán nem véletlen, hogy már mindannyian el is utaztak hazájuk válogatottjához. A heti legjobb csapatba így Stopira került be.

Az OTP Bank Liga 8. fordulójának álomcsapata az InStat-értékek alapján (5-3-2-es felállásban):

Tomas Kosicky (DVSC, 279-es InStat-érték) - Botka Endre (FTC, 312), Lukas Klemenz (Budapest Honvéd, 315), Kinyik Ákos (Paks, 297), Stopira (MOL Fehérvár FC, 281) Nagy Zsolt (PAFC, 275) -  Aissa Laidouni (FTC, 314), Artem Favorov (PAFC, 297), Alexandru Baluta (PAFC, 357) - Ryan Mmaee (FTC, 374), Varga Barnabás (Gyirmót, 314)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek