hu en
2021. Szeptember 23. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Ismét a lelátón szurkoltak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat vendégei

Bízunk benne, hogy a fiatalok jól érezték magukat a MOL Aréna Sóstóban!

Egy ideje - a mindenki által ismert akadályok miatt - nehézkes volt partnerünk, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat vendégeit fogadnunk a MOL Aréna Sóstóban, azonban az FTC ellen végre ismét velünk szurkolhattak a fiatalok.

Ráadásul néhány vidis nyereményjáték győztese önzetlenül lemondott saját, megnyert jegyéről azért, hogy több olyan drukker lehessen ott a lelátókon, akik különböző okok miatt maguktól nem tudtak volna a helyszínen szurkolni.

"Iskolánkat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tartja fent, a nálunk ellátott hátrányos helyzetű gyermekek nagyon sok olyan lehetőséghez jutnak, amiket a saját családjaikkal, szüleikkel nem tapasztalhatnának meg, a Vidi pedig évek óta segíti a Máltai Szeretetszolgálat ilyen irányú törekvéseit. Tanulóink már sokadszor vehettek részt Vidi-meccsen, sőt több alkalommal bekísérők is lehettek. Egy-egy ilyen mérkőzés hihetetlen élményt jelent nekik, hiszen kimozdulhatnak a faluból, belülről láthatnak egy stadiont, sok emberrel találkozhatnak és nem utolsó sorban olyan meccsen szurkolhatnak, amit amúgy csak a tévén keresztül nézhetnének. Akár olyan focistákat is láthatnak a pályán, akik közül páran talán hasonlóan nehéz körülmények közül indultak és valóra váltották gyermekkori álmaikat, ezáltal valódi példaképek. A mi gyermekeink is rendkívül tehetségesek a sportban, főleg a fociban. Rendszeresen részt veszünk - fiúk és lányok - a Bozsik program mérkőzésein, az első bozsikos gyerekeink már igazolt játékosai a Dombóvári Focisulinak. Mindehhez a Vidi és a Máltai együttműködése is kell és kellett. Hálásan köszönjük mindkét félnek az újabb lehetőséget, a támogatást és a sok felejthetetlen élményt" - fogalmazott honlapunknak Lacza Zoltánné Ildikó, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Galló József Általános Iskola és Magoncka Óvoda igazgatója. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek