hu en
2021. Szeptember 23. 10:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Puskás Akadémia FC-t fogadjuk szombat este

Az előző bajnokság ezüstérmese jelenleg a tabella negyedik helyén áll. 

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Puskás Akadémia FC érkezik a MOL Aréna Sóstóba, a találkozó 19.30-kor kezdődik.

Hornyák Zsolt csapata a táblázat negyedik helyéről várja az összecsapást, eddig öt mérkőzést játszottak, háromszor nyertek, kétszer kikaptak, az FTC elleni bajnokijukat elhalasztották. 7 gólt szereztek és 9-et kaptak, az összes találatukat más játékos szerezte. A kapott 9 gólból 6-ot a Paks lőtt ellenük, amikor 6-1-re legázolták őket Felcsúton.

A nyári átigazolási szezonban távozott a PAFC-tól többek között Josip Knezevic (al-Arabi), Liridon Latifi (Vllaznia Shkodër), Kamen Hadzsiev (Beroe), Thomas Meissner (Hansa Rostock) és Antonio Mance (NK Osijek), érkezett viszont mások mellett Libor Kozák (Sparta Praha), Jakov Puljic (Jagiellonia Bialystok), Patrizio Stronati (Baník Ostrava) és Markek Tamás (Csákvár) is.

A Puskás Akadémia ellen a szombati lesz a 10. bajnokink hazai pályán, öt győzelem, két döntetlen és két vereség a mérleg. Érdekesség, hogy míg az első négy meccsünkön 12 pontot szereztünk ellenük, az utolsó öt találkozón 5 pontot sikerült. A vizsgált kilenc összecsapáson 17 gólt szereztünk és 11-et kaptunk. Legutóbb 2020 decemberében fogadtuk őket, akkor 1-1-es döntetlen született. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek