hu en
2021. Július 29. 13:00  -  Wéninger Ákos   -   nso.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az előző szezon kilencedik helyezettje ellen kezdjük az új idényt

A ZTE FC keretében nagy volt a játékosmozgás a nyáron. 

Vasárnap 17:45-kor a ZTE FC vendégeként kezdjük meg szereplésünket a 2021/2022-es szezonban. Ellenfelünk az előző idényben a kilencedik helyen végzett a bajnokságban. Érdekesség, hogy tavaly is Zalaegerszegen kezdtük a bajnokságot, akkor hatgólos meccsen 3-3-as döntetlent játszottunk a kék-fehérek ellen. A bajnokság hátralévő részében hazai pályán és idegenben is 2-0-ra legyőztük a zalai együttest. 

A nyári átigazolási időszakban eddig 9 játékos távozott és 10 érkezett a ZTE együttesébe. 

Távozók: Orji Chukwuma (nigériai), Könyves Norbert (Diósgyőri VTK), Sandro Semedo (portugál, lejár a szerződése), Szalai Dániel (Budafoki MTE), Szépe János (szlovákiai, Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Vass Patrik (Nyíregyháza Spartacus – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Artem Favorov (ukrán, Puskás Akadémia), Szánthó Regő (Ferencváros)
Távozhat: Futács Márkó (lejárt a szerződése)

ÉrkezőkBeke Péter (Hamburger SV – Németország), Emir Halilovic (bosnyák, Bandirmaspor – Törökország, szabadon igazolhatóként), Daniel Milovanovikj (északmacedón, Akademija Pandev – Észak-Macedónia), Nikola Szerafimov (északmacedón, Akademija Pandev – Észak-Macedónia), Majnovics Martin (St. Pölten – Ausztria, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Huszti András (Puskás Akadémia), Skribek Alen (Puskás Akadémia), Josip Spoljaric (NK Osijek), Eros Grezda (NK Osijek)
Kölcsönből visszatérőkSzabó Bence (NK Nafta – Szlovénia)

Nemcsak játékosok távoztak Zalaegerszegről, ugyanis a Vidi új sportigazgatója, Sallói István épp a ZTE FC-től érkezett Székesfehérvárra. 

A kék-fehérek az AEK Larnaca ellen játszották az utolsó felkészülési meccsüket, Waltner Róbert vezetőedző a Demjén – Serafimov, Kálnoki, Bobál, Gergényi – Sankovic, Bedi – Babati, Koszta, Milovanovikj – Zimonyi tizenegynek szavazott bizalmat. A meccs 0-0-ás döntetlennel zárult. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek