hu en
2021. Április 06. 10:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A hetedik helyezett Újpest FC látogat szombaton a MOL Aréna Sóstóba

Ebben a szezonban eddig kétszer rúgtunk 5 gólt az Újpestnek a bajnokságban. 

Szombaton 17:00 órakor az Újpest FC együttese látogat a MOL Aréna Sóstóba. Ellenfelünk a téli szünetben edzőt cserélt, Rogan Predrag helyére Michael Oenning érkezett. A német szakember Magyarországon korábban a Vasas együttesét irányította 2016-2018 között. 

A 11 tavaszi bajnokijából ötöt megnyert és ugyanennyit elveszített a fővárosi együttes, egy alkalommal pedig döntetlent játszott. Ebben a szezonban kifejezetten eredményesek vagyunk a lila-fehérek ellen, tavaly októberben hazai pályán 5-1-re, idén januárban Újpesten pedig 5-0-ra nyertünk.

Nem volt nagy játékosmozgás Újpesten a rövid téli szünetben, novemberben érkezett a csapathoz a nigériai Simeon Ajanah-Chinedu, idén év elején pedig Yohan Croizet Belgiumból, Yassine El Ghanassy Franciaországból igazolt a IV. kerületbe, míg az izlandi Aron Bjarnason kölcsönből tért vissza, Victor Kantabadouno pedig tavasszal kölcsönben szerepel Újpesten. 

Az Újpest FC az eddigi 27 bajnokijából 10-et megnyert, 5 döntetlen mellett pedig 12 vereséget szenvedett. 37 gólt szerezett és 53-at kapott, a csapat legeredményesebb játékosa a 9 gólos Beridze Giorgi.

Ezúton is felhívjuk figyelmeteket, hogy a szombaton 17:00-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - Újpest FC bajnokit zárt kapuk mögött rendezzük meg, kérünk benneteket, ne induljatok el a mérkőzésre, mert nem fogtok tudni belépni a stadionba! Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvashattok, az M4 Sporton és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek