hu en
2021. Március 14. 21:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szalai Tamás: "Ilyenkor kicsit igazságtalan a futball"

A PAFC mestere, Hornyák Zsolt és megbízott edzőnk értékelték a vasárnapi bajnokit. 

Szalai Tamás:

"Jól kezdtük mérkőzést, sokkal többet volt nálunk a labda az első félidőben, kezdeményezőbbek voltunk, a hazaiak inkább kontrára játszottak. Két-három lehetőségünk is volt 45 perc alatt, csak a gól hiányzott a játékunkból. Az első félidőben nagyon sok minden viszontláttam abból, amit gyakoroltunk. Sajnos a második félidőben egy beadás után eltolódtunk és gólt kaptunk. Sajnálom nagyon, mert mindenki küzdött, mert előre, sok munkát beletett ebbe a meccsbe a csapat, mégsem járt érte pont. Ilyenkor kicsit igazságtalan a futball, mert összességében szerintem közelebb álltunk a győzelemhez. Természetesen nem adjuk fel az ezüstért folytatott harcot, hét bajnoki meccs van még a szezonban, bármi megtörténhet. Itt is szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a srácoknak ezt az elmúlt egy hónapot, amíg megbízott edzőként vezethettem a csapatot. Nagy élmény volt velük dolgozni, partnerek voltak, úgy érzem, sikerült is kicsit felrázni őket egy nagyon rossz sorozat után, aminek eredményeképp a MOL Magyar Kupában elődöntősök vagyunk, és amit természetesen szeretnénk megnyerni."

Hornyák Zsolt:

“Nagyon szépen köszönöm a csapatomnak a hozzáállást és az eredményt. Olyan nehéz lett a meccs, amilyenre számítottam, hiszen minőségi csapat a MOL Fehérvár FC. Kitámadtak, nagy motivációval léptek pályára, de a pálya középső harmadában igyekeztünk jól levédekezni a támadásaikat. Meccs elején sok pontatlanság volt a játékunkban, ezt is el kell ismerni. Jó csapatot mindig nagy érték legyőzni, ezért külön is örülök a győzelemnek. Egy szép momentum döntötte el a három pont sorsát végül, szép gólt tudtunk szerezni. Nem szeretnék előre számolgatni a második hely miatt, meccsről-meccsre kell haladnunk, a szezon végén húzunk majd egy vonalat. Nem szeretnék elkiabálni semmit, de azt megígérhetem, hogy mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk a második helyet.”

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek