hu en
2021. Március 10. 17:10  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szalai Tamás: "Mindenki átérezte a mérkőzés fontosságát"

Csizmadia Csaba és megbízott edzőnk értékelték a kupameccset.

Szalai Tamás:

"Az első félidőben a Budafok nagyon szervezetten és mélyen védekezett, mi lassan járattuk a labdát, nem tudtuk feltörni ezt a védekezést, nem volt meg a játék ritmusa. Többet birtokoltuk ugyan a labdát, de komolyabb helyzetünk nem volt. A szünetben a gyors labdajáratásra, a ritmusváltások fontosságára hívtam fel a játékosok figyelmét, szerencsére a második játékrészben ezeket meg is valósították, ennek lett az eredménye a 2-0. Büszke vagyok a srácokra, mert koncentráltan és lelkesen dolgoznak napról-napra. Le a kalappal előttük azért is, mert mindenki átérezte a mérkőzés fontosságát."

Csizmadia Csaba:

"Megint nagyon jó meccset játszottunk a Fehérvárral. Az első félidő kiegyenlített volt, nagyon szervezetten futballoztunk, próbálkozott ugyan a Vidi, de komoly helyzetük nem volt. Mi viszont kihagytunk egy óriási lehetőséget, aztán a második félidőt is helyzetekkel kezdtük. Be kellett volna rúgni valamelyiket és akkor teljesen máshogy alakul a mérkőzés. Kaptunk egy már-már szokásosnak mondható, megpattanó gólt, majd viszonylag gyorsan újra betaláltak a hazaiak, onnantól már nagyon nehéz dolgunk volt. Ez sorozatban a harmadik meccsünk, amikor olyan gólt kapunk, amiért igazából nem tudok rosszat mondani a srácokra. Minden mérkőzésből tanulnunk kell, ebből is, leginkább azt, hogy a kínálkozó lehetőségeket értékesíteni kell."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek