hu en
2021. Március 01. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
INSTAT
InStat - Bolla, Hangya és Nego a 23. forduló válogatottjában

A mögöttünk hagyott körben a Vidi alakította ki a legtöbb helyzetet.

Hétfő reggelre már el is készült az OTP Bank Liga 23. fordulójának InStat elemzése, az előző kör álomcsapatában pedig három Vidi-játékos is helyet kapott.

Balhátvédünk, Hangya Szilveszter az egész forduló második legjobb játékosa lett 329-es értékeléssel, de Bolla Bendegúz is ott van a TOP 5-ben 303-as értékkel. Őt Nego Loic követi, aki a szélsők között szintén helyet követelt magának a legjobb 11-ben. Játékosaink közül érdemes még megemlíteni Stopirát, aki posztján a negyedik legjobb teljesítményt nyújtotta (a számok alapján), valamint Kovács Dánielt, aki éppen zalaegerszegi kollégája, Gyurján Márton mögé került a második helyre.

Ami a csapat teljesítményét illeti, leírhatjuk, hogy magasan a Vidi alakította ki a legtöbb helyzetet a fordulóban (11-et), valamint a legtöbb sikeres passz is a mi nevünkhöz fűződik - Nikolicsék 680-szor passzoltak egymásnak, tették ezt 90 százalékos pontossággal.

Az OTP Bank Liga 23. fordulójának InStat álomcsapata:

Gyurján (ZTE, 258-es érték) - Bolla (MOL Fehérvár FC, 303), Dvali (FTC, 292), Milovic (DVTK, 291), Hangya (MOL Fehérvár FC, 329) - Sigér (FTC, 306), Laidouni (FTC, 289) - Nego (MOL Fehérvár FC, 294), Nagy Gergő (Bp. Honvéd, 278), Zubkov (FTC, 347) - Gazdag (Bp. Honvéd, 269)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek