hu en
2020. December 07. 14:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A hetedik helyezett Budafokot látjuk vendégül hétvégén

Az OTP Bank Liga 14. fordulójának mérkőzése szombaton 19.30-kor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban, zárt kapuk mögött.

OTP Bank Liga

Csapatunk az újonc Budafokot fogadja szombat este. Egykori játékosunk, Csizmadia Csaba együttese 11 mérkőzés alatt 15 pontot gyűjtött (két találkozójuk elmaradt), és jelenleg a tabella hetedik helyén áll. 14 gólt szereztek és 17-et kaptak, legeredményesebb játékosuk Kovács Dávid, aki 4 találatig jutott eddig. 

A piros-feketék nincsenek túl jó formában, az előző négy bajnokijukon mindössze két pontot szereztek, legutóbb még október végén hagyták el győztesen a pályát, akkor a ZTE otthonában nyertek 3-1-re. 

A 3. fordulóban lejátszott Budafok - Vidi összecsapást egyébként magabiztosan, 4-1-re megnyertük, Nego kétszer is eredményes volt, de betalált Nikolics és Petrjak is.

MOL Magyar Kupa

A Magyar Kupában - hozzánk hasonlóan - a Budafok is versenyben van még, a legjobb 16 közé jutásért a Megyei I. osztályú Dunavarsány ellen lépnek majd pályára februárban. Az előző körben az NB III-as Dabast 3-2-re, azt megelőzően a Megye I-es Mohácsot 6-0-ra múlták felül, mindkettőt idegenben.

Ezúton is felhívjuk figyelmeteket, hogy a szombaton 19.30-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - Budafoki MTE bajnokit zárt kapuk mögött rendezzük, kérünk benneteket, ne induljatok el a mérkőzésre, mert nem fogtok tudni belépni a stadionba!

Az összecsapásról a molfehervarfc.hu oldalon élő, szöveges tudósítást olvahattok, az M4 Sporton és az m4sport.hu weboldalon pedig élőben nézhetitek a meccset!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek