hu en
2020. November 22. 07:30  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Tudjuk, hogy milyen játékot szeretnénk játszani"

Vezetőedzőnk bízik benne, hogy újra győzelmet ünnepelhet a csapat.

A válogatott szünet után folytatódik a pontvadászat az OTP Bank Ligában. A Vidi azzal a DVTK-val találkozik vasárnap este, amely az előző fordulóban játék nélkül szerzete meg a három pontot az Újpest ellen, hiszen a fővárosiak a koronavírus okozta megbetegedések okán nem tudtak kiállni a mérkőzésre. 

"Nehéz két héten vagyunk túl, hiszen a játékosok túlnyomó része csak a napokban érkezett vissza a válogatottakból. A válogatottban elért sikerek természetesen pozitív töltetet adnak az egyes játékosoknak és így közvetlenül az egész csapatnak. Az év hátralévő részében már csak a bajnokságra kell koncentrálnunk, bízom benne, hogy ennek meg is lesz az eredménye. A rendelkezésre álló időben az volt a legfontosabb, hogy maximálisan fel tudjunk készülni az aktuális ellenfél játékából. Kielemeztük a Diósgyőrt, tudjuk, hogy milyen taktika lehet célravezető ellenük, tudjuk, hogy milyen játékot szeretnénk játszani, de mindez csak akkor ér valamit, hogyha képesek vagyunk átvinni az elméletet a gyakorlatba a pályán" - mondta Márton Gábor.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek