hu en
2020. November 22. 08:30  -  Farkas Szilárd
Feczkó Tamás: "Nehéz dolgunk lesz"

A vendégek vezetőedzője a ziccerek hatékony kihasználásában bízik.

"A csapatunkból többen kisebb sérülés és betegség miatt hiányoztak az elmúlt két hétben, néhány foglalkozáson mindössze 10-12 mezőnyjátékos dolgozott. Mostanra majdnem mindenki utolérte magát, a válogatottjaink is visszatértek, az a legfontosabb, hogy a felkészülés hajrájára kiegyenesedtünk.
Büszke lehet minden magyar futballrajongó a magyar válogatottra, ahol Nikolics, Fiola, Hangya és Nego is kulcsszerepet vállalt. Óriási eredmény kijutni az Eb-re, amit még megfejeltek a Nemzetek Ligájában az A ligába való feljutással. És ne felejtsük el, hogy az észak-macedón válogatott először játszik kontinenstornán, akik kiharcolták a részvételt, azok beírták a nevüket a sportág történelemkönyvébe. A mi csapatunkból pedig Hysen Memolla jutott fel az albán válogatottal a B ligába, Florent Hasani háromból két meccsen játszott a koszovói nemzeti csapatban, míg Szűcs Kornél végre be tudott mutatkozni a magyar U21-es válogatottban. Minden játékos olyan nagy érzelmi töltettel tér vissza ilyenkor a klubcsapatához, ami felülír minden fizikai fáradtságot.
Vasárnap nehéz dolgunk lesz, mert a Fehérvár rengeteg kiváló labdarúgóval rendelkezik. Az utolsó lejátszott mérkőzésünk hajrájában olyan támadójátékot mutattunk be, amire lehet építeni, még akkor is, ha Kisvárdán először fordult elő ebben a bajnokságban, hogy nem lőttünk gólt. A mérkőzés tanulsága, hogy nem elég helyzeteket, ziccereket kialakítani, azokat értékesíteni is. Az eredményességhez legalább olyan hatékonysággal kell kihasználni a ziccereket, mint azt a PAFC ellen tettük" - fogalmazott Feczkó Tamás.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek