hu en
2020. Október 27. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: gardonyivsc.hu
ELLENFÉL-LES
Kiütéses győzelemmel hangolt a szerdai kupameccsre a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

A 20 csapatos NB III-as bajnokság Nyugati csoportjában jelenleg a 13. helyen áll szerdai ellenfelünk.

Szerdán, 12.30-tól Gárdonyban lépünk pályára a MOL Magyar Kupában.

Ellenfelünkről

A Fejér megyei alakulat az előző "csonka" szezonban az első helyen állt a Megye I-es bajnokságban, amikor félbeszakadt a pontvadászat a koronavírus-járvány miatt, így indulási jogot szerzett az NB III Nyugati csoportjában.

15 fordulót követően a gárdonyi együttes a 20 csapatos Nyugati csoportban jelenleg a 13. helyen áll 4 győzelemmel, 5 döntetlennel és 6 vereséggel. A csapat keretében több olyan labdarúgó is szerepel, akik korábban megfordultak a Vidiben is - vagy éppen a fehérvári csapatban nevelkedtek: Zsigmond Bence, Ujvári Ádám, Kónya Krisztián, Király Bence, Tóth Tibor, Balogh Balázs, Mód Ádám. Ugyancsak a gárdonyi együttest erősíti a nagy élvonalbeli rutinnal rendelkező Rodenbücher István is.

Másfél hónappal ezelőtt, szeptember 9-én a Vidi II vendégszerepelt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában az NB III-as bajnokságban és Papp Marcell találatával 1-0-ra nyerni tudott Toldi Gábor együttese. A legutóbbi fordulóban a gárdonyiak hazai pályán 5-1-re ütötték ki a Ménfőcsanakot.

Szerdai kupaellenfelünk legeredményesebb játékosa ebben a szezonban a 21 éves Balogh Ádám, aki eddig 8 bajnoki találatot szerzett. 

A MOL Magyar Kupa előző fordulójában a Füzesgyarmati SK otthonában nyert 2-1-re a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek