hu en
2020. Október 08. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Budapest Honvéd elleni mérkőzésre

A teljes árú belépő 1690 forintba, a nyugdías és diák belépő 800 forintba kerül.

Csapatunk október 18-án, vasárnap 17 órakor a Budapest Honvéd ideiglenes otthonába, az Új Hidegkuti Nándor Stadionba látogat az OTP Bank Liga NB I 7. fordulójában. 

Munkanapokon a VidiShopban 10:00-17:30 óra között (13:00 és 13:30 óra között ebéd szünet miatt zárva) tudjátok személyesen megvásárolni elővételben a belépőjegyeteket. Jegyvásárláshoz nincs szükség klubkártyára és személyes adatokat sem kell megadni. 

A teljes árú vendégjegy 1690 ft-ba kerül, míg a kedvezményes diák- és nyugdíjas belépő ára 800 ft - ez utóbbi feltétele az érvényes diákigazolvány, vagy a 65. életév betöltése. 10 év alatti gyerekek részére 0 ft-os regisztrációs jegyet kell váltani. Természetesen ezúttal is lehetőségetek van online jegyvásárlásra is, ebben az esetben a teljes árú belépő 1390 ft-ba kerül, a kedvezményes jegyek ára változatlanul 800 ft. 10 év alatti gyermekek részére online csak úgy lehet 0 ft-os regisztrációs jegyet kiváltani, ha mellé egy felnőtt jegyet is vásárolnak.

A stadion kapuit a mérkőzés napján a találkozó előtt két órával, 15-kor nyitják ki. A pénztárak a mérkőzés kezdete előtt három órával, 14-kor nyitnak ki. 

Szurkolóink parkolni a környező utcákban tudnak, a stadion vendégszektorában lévő büfé pedig üzemelni fog.


 

A Honvéd - Vidi mérkőzésre vonattal utazó szurkolóink a vasárnap, Székesfehérvárról 14.18-kor induló járattal közelíthetik meg legegyszerűbben az Új Hidegkuti Nándor Stadiont. A személyvonathoz - mellyel az RBD is utazik majd - a rendőrség Kelenföld állomásról biztosít kíséretet.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek