hu en
2020. Április 21. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hibátlanul vezeti a bajnokságot U13-as csapatunk

11 bajnokin 72 gólt szereztek a fiatalok. Ebből most 13-at megmutatunk nektek. 

A Vidi U13-as csapata lehengerlően szerepel a 2019/2020-as szezonban. A kényszerű bajnoki szünetig összesen 12 fordulót rendeztek ebben a korosztályban, és a fehérvári fiatalok száz százalékos teljesítménnyel, 72-12-es gólkülönbséggel vezetik a bajnokságot, három ponttal megelőzve a megyei riválist, a Puskás Akadémiát, akit ősszel idegenben 3-2-re győztünk le, ráadásul a felcsútiak egy mérkőzéssel többet játszottak már.

A Nagy Lajos - Zimmermann Tamás edzőpáros által irányított utánpótlás-együttesünk teljesítményéről mindent elárul az a tény, hogy meccsenként átlagban több, mint 6 gólt szerzett. Ami igazán figyelemre méltó teljesítmény, hiszen ebben a korosztályban 2x30 perces mérkőzéseket játszanak, vagyis átlagban kevesebb, mint tíz percenként sikerül bevenniük a piros-kék fiataloknak az ellenfelek kapuját. A legeredményesebb játékosunk Gamauf Zsombor, aki 11 mérkőzésen 15 gólt szerzett. 

Utánpótlás-videóelemzőink már ebben a korosztályban is rögzítik a találkozókat, amelyeket aztán az edzők minden alkalommal kielemeznek.

Három hazai őszi meccsünk góljaiból állítottuk össze alábbi videónkat. A Siófokot 6-1-re, a PMFC-t 3-0-ra a Kaposvárt pedig 5-2-re győztük le. Utóbbi találkozón az egyik találatunk egy kaposvári öngól volt, így az nem szerepel a videóban.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek