hu en
2020. Január 27. 15:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Vidi nyerte az Ispaics Tibor U8-as Emléktornát

Január 25-én és 26-án rangos utánpótlás-tornákat rendeztek Székesfehérváron az U7-es és az U8-as korosztályok számára. 

Múlt hétvégén, szombaton és vasárnap rangos utánpótlás-tornát rendeztek Székesfehérváron, a MOL Fehérvár FC utánpótlás-központjában. Az U7-es Hortobágyi Ferenc Emléktornára szombaton, míg az U8-as Ispaics Tibor Emléktornára vasárnap került sor - mindkét tornán nyolc-nyolc csapat vett részt. 

"Az U7-es korosztályban három a három ellen játszottak kis kapukra a csapatok, míg az egy évvel idősebbek már 4+1-ben fociztak kézilabda kapukra. A Szimán Bálint - Fekete Csaba edzőpáros által irányított U7-es együttesünk két csapattal vett részt a tornán, a piros csapat a 6., a fehér pedig a 7. helyen végzett. Ebben a korosztályban a Ferencváros lett az első, megelőzve az UTE-t és a Lurkó UFC-t. Vasárnap az U8-as együttesünk is két csapattal vett részt a tornán, a fehér csapat veretlenül végzett az 1. helyen, míg a piros csapatunk az 5. lett" - nyilatkozta honlapunknak Palánki Csaba, aki Oláh Attilával közösen az U8-as korosztályunk edzője. 

Az U7-es torna legjobb játékosaiból összeállított álomcsapat
Doktorcsik Dániel (FTC), Grünfeld Zsolt (UTE), Pető-Bagics Barna (Lurkó UFC) 

Az U8-as torna legjobb játékosaiból összeállított állomcsapat
Pilaszanovich Milán (MOL Fehérvár FC/fehér),Tóth-Bozsó Bence (Vasas Kubala Akadémia), Németh Levente (FC DAC1904), Gerstner Bence (ETO FC Győr), Hegedűs Bence (MOL Fehérvár FC/piros)

Február 1-jén és 2-án az U9-es és az U10-es korosztály számára rendeznek utánpótlás-tornát a MOL Fehérvár FC utánpótlás-központjában. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek