hu en
2023. Május 22. 09:46  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: május 15-22.

Kovács Bencével a kezdőcsapatában győzelemmel zárta az NB II-es szezont a Kazincbarcika.

Az OTP Bank Ligában a szezon utolsó előtti, a Merkantil Bank Ligában az utolsó fordulóját rendezték a múlt héten, mi pedig megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott játékosai.

Az NB I-ben a Kecskemét 3-0-ra kikapott az Újpest vendégeként, Zeke Márió ezúttal betegség miatt nem lehetett ott a kecskemétiek meccskeretében.

Az NB II-ben a Kazincbarcika otthon 1-0-ra legyőzte a Szentlőrincet, Kovács Bence kezdőként az 59. percig volt a pályán.

Az ETO FC Győr hazai pályán 2-2-es döntetlennel zárta a szezont a Csákvár ellen, Kovácsik Ádám a cserepadon kapott helyet a győrieknél.

Az ETO FC Győr a 13., a Kazincbarcika a 14. helyen zárta a másodosztályú bajnokságot. Kovácsik Ádám 12 bajnokin és egy MOL Magyar Kupa-mérkőzésen állt a zöld-fehérek kapujában, Kovács Bence a tavasz folyamán 13 NB II-es találkozón kapott lehetőséget Kazincbarcikán.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek