hu en
2023. Január 29. 10:30  -  Óházy Bálint   -   kecskemetite.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLEN-ÉRV
Szabó István: "Szerény, alázatos és szenvedélyes játékra van szükség"

A Kecskemét vezetőedzője szerint a vasárnapi bajnoki esélyese a Fehérvár, ennek ellenére szeretnék ponttal, pontokkal kezdeni a tavaszt.

"Azzal számolhattunk, hogy két alapemberünk, Vágó Levente és Banó-Szabó Bence biztosan nem játszhat a nyitányon. Ehhez még párosult sajnos sérülés is, de ez minden csapat életében benne van a pakliban. Nem kevés a hiányzónk így, de nem szeretnék sem panaszkodni, sem erre fogni semmit. Az utolsó mérkőzéseken okoztak ezek az eltiltások némi kényelmetlenséget, hiszen így nem velük gyakoroltunk elsősorban. Mindenki várja persze a rajtot, egyáltalán a tavaszi szezont, hiszen nagyon hosszúra nyúlt ez a szünet. Szeretnénk ennek megfelelően természetesen ponttal, pontokkal kezdeni, annak ellenére is, hogy azzal maximálisan tisztában vagyunk, hogy a Fehérvár milyen erős csapat. A bajnokság elején nem véletlen várták őket a dobogóra, télen sok változás is történt náluk, amit igyekeztünk figyelemmel követni. A felkészülés végére nagyon kiegyensúlyozott és jó teljesítményt nyújtottak. A mérkőzés esélyese ellenfelünk véleményem szerint, de ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel lépnénk pályára. Ismerve viszont a tényeket és az adatokat, a mi esetünkben ugyanarra a szerény, alázatos, szenvedélyes játékra van szükség, amit ősszel is mutattunk. Amennyiben ez meglesz, akkor remélhetőleg nagy számú szurkolótáborunk támogatásával pontot, pontokat tudunk itthon tartani" - nyilatkozta a vasárnap 17:30-kor kezdődő bajnoki előtt a Kecskemét vezetőedzője, Szabó István.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek