hu en
2023. Január 29. 19:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Huszti Szabolcs és Szabó István értékelte a Kecskeméti TE - MOL Fehérvár FC bajnoki mérkőzést.

Vélemények a lefújás után.

Huszti Szabolcs:

"Csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Az ellenfelünktől azt kaptuk, amit vártunk, tudtuk, hogy fizikailag erős csapat, akik defenzíven játszanak, volt, hogy hatan védekeztek egy vonalban. A széleken akartunk mögéjük kerülni, a második félidőben sok forgatással próbálkoztunk, kialakítottunk kettő az egy, kettő a kettes szituációkat, mögéjük kerültünk, de a beadásaink sajnos nem sikerültek, így nagyon nehéz gólt szerezni. A második gólt egy bedobás után kaptuk, nem játszottak ki minket, hanem kicsit elaludtunk hátul, ilyenekből nem szabad gólt kapnunk."

Szabó István: 

"Úgy érzem, hogy összességében a mi akaratunk érvényesült a mérkőzésen. Az volt az elképzelésünk, hogy elöl nem hagyjuk kihozni a labdát az ellenfélnek, ami sikerült is. A középső zónában kicsit jobb volt a Fehérvár, hátul pedig mi, és az átmenetekben is jól teljesítettünk. Az első félidőben jól játszottunk, nagyon szép gólt szereztünk, amire érkezett egy szép válasz is. A szünetben azt kértem a srácoktól, hogy így folytassák tovább, játsszuk a saját játékunkat. Ez sikerült is, többször ellenfelünk mögé tudtunk kerülni. Egy jó mérkőzésen egy erős Fehérvárt megérdemelten győztünk le."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek