hu en
2022. Október 03. 10:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Rúben Pinto és Dárdai Palkó a forduló csapatában

A cselek, a párharcok, a szerelések és a szögletek terén is előkelő helyen végzett csapatunk a hétvégi fordulóban.

Az OTP Bank Liga 9. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a Puskás Akadémia otthonában 1-1-es döntetlent játszó csapatunk a cselek számában elsőként, a párharcok számában másodikként, míg a szerelések és a szögletek terén harmadikként zárt a mezőnyben.

A forduló húsz legmagasabb InStat-indexét elérő játékosa közé a harmadik legtöbb szerelést bemutató Rúben Pinto (266-os indexszel negyedikként zárt) és Dárdai Palkó (247-tel tizenkilencedik) került be, és a Vidiből ők vannak ott a forduló legjobb tizenegyében is.

Az OTP Bank Liga 9. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (3-4-2-1-es felállásban):

Varga Bence (Kecskemét, 260) - Belényesi Csaba (Kecskemét, 260), Abdoulaye Diaby (Újpest, 255), Dusan Lagator (DVSC, 251) - Simon Krisztián (Újpest, 258), Szalai Gábor (Kecskemét, 272), Rúben Pinto (MOL Fehérvár FC, 266), Holender Filip (Vasas, 258) - Szabó Bálint (Paks, 251), Dárdai Palkó (MOL Fehérvár FC, 247) - Fernand Gouré (Újpest, 266)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek