hu en
2022. Szeptember 22. 10:35  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Puskás Akadémia FC elleni mérkőzésre

Jegyet elővételben online, illetve a VidiShopban válthatnak szurkolóink. 

A MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 9. fordulójában Felcsúton, a Pancho Arénában lép pályára október 2-án, vasárnap 18:45-kor.

Jegyvásárlási információk

A találkozóra online ezen a linken lehetséges a jegyvásárlás. Szurkolóink személyesen a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) tudnak belépőt váltani.

Egyik módon történő vásárlás esetén sem szükséges klubkártya vagy személyes adatok megadása, viszont kedvezményes jegy váltásakor az arra feljogosító igazolványt (pl. diákigazolványt) be kell mutatni. Kedvezményes jegyre a diákok (18 éves korig!), mozgáskorlátozottak és nyugdíjasok jogosultak.

Jegyárak

Online egységesen minden jegy 800 forintba kerül + 180 ft a kezelési költség, vagyis összesen 980 ft-ot kell fizetni az elővételes jegyért online. 

VidiShopos jegyvásárlás esetén a felnőtt jegyek 800 forintba kerülnek. Kedvezményes belépőket elővételben kizárólag a VidiShopban válthatnak szurkolóink, ezek 300 forintba kerülnek.

Meccsnapon, a helyszínen a felnőtt jegyek 1000 forintba, a kedvezményes jegyek 500 forintba kerülnek.

14 éves kor alatt a belépés ingyenes, de 0 forintos jegyet akár a VidiShopban, akár meccsnapon a helyszínen nekik is váltaniuk kell!

Szurkolói busz

Klubunk a találkozóra szurkolói buszt indít. Részleteket itt olvashatsz.

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor

A Pancho Aréna vendégszektorai a 3I és a 3H, a helyszínen a jegyeket az 5-6-os pénztárnál lehet megvásárolni, majd a létesítménybe belépni a 3-as kapun keresztül lehetséges. A vendégpénztárak és a stadion kapui 2 órával a mérkőzés előtt, 16:45-kor nyitnak.

Személygépjárművel érkező szurkolóink számára a parkolás a murvás úton lehetséges, ezt hátulról, a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál Bicske felé hajtva tudják megközelíteni.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek