hu en
2022. Augusztus 11. 06:45  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLEN-ÉRV
Alexei Savinov: "Meg kell próbálnunk legalább a visszavágót megnyerni"

Az FC Petrocub Hincesti edzője elmondta, az első mérkőzésen elkövetett súlyos egyéni hibákat kell elkerülniük a csütörtök esti visszavágón.

"Nehéz mérkőzés vár ránk a Fehérvár ellen, hiszen az első meccsen is láttuk, hogy ellenfelünk magas játékerőt képvisel és remek játékosaik vannak. Az odavágón elszenvedett ötgólos vereség annak köszönhető, hogy nagy egyéni hibákat követtünk el, a visszavágón ezeket el kell kerülnünk. Reméljük, hogy sok szurkoló előtt játszhatunk majd egy jó meccset. Számunkra a győzelem jelentene jó eredményt csütörtök este, tudjuk, hogy hat gólt szerezni fantasztikus dolog lenne, de meg kell próbálnunk legalább megnyerni a visszavágót. A játékosaim kissé fáradtak, hiszen hosszú utazások és sok mérkőzés van mögöttünk, de ez, főleg amikor a szurkolóink előtt játszunk, nem lehet kifogás" - nyilatkozta az Európa Konferencia Liga-mérkőzés visszavágója előtt az FC Petrocub Hincesti edzője, Alexei Savinov.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek