hu en
2022. Augusztus 10. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Elindult a Vidi Moldovába

2016-ban már pályára léptünk a csütörtöki visszavágó helyszínén.

A kedd délutáni edzést követően Vecsésre utazott a csapat, ahol egy, a reptérhez közel fekvő szállodában töltötték az éjszakát a játékosok és a stáb tagjai, majd egy kiadós reggeli után a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér GAT-terminálja felé vette az irányt a Vidi-küldöttsége, hogy elrepüljön Moldova fővárosába, Kisinyovba.

A labdarúgók közül Stopira, az orvosi és technikai stáb tagjai közül pedig többen is ismerős helyszínre érkeznek majd, hiszen 2016-ban a Zaria Balti ellen már pályára lépett a Vidi a Zimbru Stadionban - akkor 2-0-ra a moldovaiak nyertek, de így is továbbjutottunk a következő körbe a 3-0-s hazai siker után.

A csütörtökön, magyar idő szerint 19:00 órakor kezdődő FC Petrocub Hincesti elleni mérkőzésre ezúttal ötgólos előnnyel utazunk, a csapat különgépe 10:00 órakor szállt fel Budapestről, a tervek szerint 1 óra 15 perc repülés után landolunk majd a kisinyovi reptéren.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek