hu en
2022. Augusztus 09. 09:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk az FC Petrocub Hincesti elleni visszavágóra

Augusztus 11-én, magyar idő szerint 19:00 órakor kezdődik a kisinyovi mérkőzés.

A moldovai FC Petrocub Hincesti az ország fővárosában, Kisinyovban fogad minket a Zimbru Stadionban augusztus 11-én magyar idő szerint 19:00 órakor. A létesítmény ismerős lehet szurkolóink számára, hiszen 2016-ban a Zaria Balti is Moldova fővárosában látta vendégül a Vidit - jelenlegi keretünkből Stopira lépett pályára azon a találkozón.

A Vidi-szurkolók számára a "D" oldalon található 20-as szektort biztosítják a hazaiak. A vendégszektorba a belépés ingyenes, de jegyhez kötött, azokat a vendéglátók hétfő éjjel küldték el klubunk számára. A belépőket augusztus 9-én, kedden 10 órától lehet átvenni személyesen a VidiShopban, az adatok (név, születési hely, születési idő) megadását követően. A szektor befogadóképessége 250 fő. Jegyeket a helyszínen a vendégszektorba nem árulnak a hazaiak, így kérünk titeket, hogy mindenképpen vegyétek át ajándéküzletünkben a belépőket, és azt ne felejtsétek otthon a mérkőzés előtt.

A Moldovába utazás előtt kérjük szurkolóinkat, hogy olvassák el a konzulátus honlapján található fontos információkat itt.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek