hu en
2022. Augusztus 09. 18:25  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bamgboye Funsho: "Szeretnénk kettős győzelemmel kiharcolni a továbbjutást"

Szélsőnk elmondta, nagy hangsúlyt fektetnek a regenerációra, hogy a kettős terhelés mellett is jól teljesítsen a csapat a nemzetközi porondon és a bajnokságban is.

"Az elmúlt hetünk remekül sikerült, az, hogy a saját szurkolóink előtt kilenc gólt tudtunk lőni két mérkőzésen, minden várakozásunkat felülmúlta. A Honvéd ellen ráadásul a beállásom után egy perccel sikerült is gólt lőnöm, ami azért is volt fontos számomra, mert ez volt az első gólom az új szezonban tétmérkőzésen. A héten két nagyon fontos meccs vár ránk, csütörtökön szeretnénk kettős győzelemmel kiharcolni a továbbjutást, vasárnap pedig a Ferencváros otthonában folytatni az elmúlt héten megkezdett jó sorozatunkat és meglepetést okozni. Ők és mi is kettős terhelés alatt vagyunk, de figyelünk a regenerációra és minden játékos készen áll a pályára lépésre, így jól bírjuk a csütörtök-vasárnap ritmust. A Petrocub ellen arra számítok, hogy az 5-0-s győzelmünk után megpróbálnak majd visszavágni nekünk és nyomást helyezni ránk, nekünk viszont stabil védekezés mellett jónak kell lennünk a helyzetkihasználásban és akkor nem lehet gond. Még nem készülünk a Köln elleni párharcra, de nyilván mindannyiunk fejében ott van, hogy nagy dolog lenne egy Bundesliga-csapat ellen pályára lépni. Ezért dolgozunk és ennek érdekében lépünk majd pályára Moldovában is" - nyilatkozta honlapunknak Bamgboye Funsho.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek