hu en
2022. Augusztus 04. 14:15  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Újraindult az online jegyértékesítés az FC Petrocub Hincesti elleni találkozóra

Az interneten kizárólag vidis szurkolói kártyával lehet megvásárolni a belépőket. A 18:00 órától nyitvatartó pénztárakban is elővételes áron lehet megvenni a jegyeket.

Mint ismert, a csütörtök esti (kezdés 20:55, MOL Aréna Sóstó) FC Petrocub Hincesti ellen jegyet vásárló szurkolóink automatikusan elővételi joggal rendelkeznek a következő EKL-meccsre, amelyen továbbjutás esetén várhatóan augusztus 25-én a német Bundesligában szereplő Köln együttesét fogadnánk.

Természetesen ehhez túl kell jutnunk moldovai ellenfelünkön, ám ezt az elméleti lehetőséget kihasználva csütörtök délelőtt vélhetően kölni szimpatiznánsok nagy számban elkezdték felvásárolni a csütörtök esti találkozóra érvényes jegyeket, feltétezésünk szerint azzal a szándékkal, hogy minél nagyobb számban jelen lehessenek a hazai szektorokban az esetleges playoff-mérkőzésen.

Klubunk szeretné, ha továbbjutás esetén Vidi-szurkolókkal lennének majd tele a hazai szektorok, ezért az online jegyértékesítés ideiglenes leállítása mellett döntött, azonban 14:15-től újra megvásárolhatóak online is a belépők (ide kattintva), ám jelenleg kizárólag vidis szurkolói kártya birtokosainak.

A kialakult helyzetért elnézést kérünk, a Petrocub elleni találkozóra a szituáció miatt a MOL Aréna Sóstó pénztáraiban is elővételes jegyárakkal lehet majd megvásárolni a tiketteket. A mai mérkőzésen hét pénztár fog üzemelni szurkolóink gyors kiszolgálásának érdekében, amelyek 18:00 órától nyitnak.

CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - FC Petrocub Hîncești
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek