hu en
2022. Augusztus 03. 20:55  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A MOL Aréna Sóstóban edzett az FC Petrocub Hincesti

20:55-kor kezdődik a csütörtöki EKL-selejtező.

Szerdán érkezett Magyarországra csütörtöki ellenfelünk, a moldovai FK Petrocub Hincesti, akik a szokásoknak megfelelően a mérkőzést megelőző este a találkozó helyszínén edzettek.

A gyakorlás előtt a vendégek edzője Alexei Savinov és a rutinos középhátvéd, Maxim Potirniche tartottak sajtótájékoztatót. Savinov-mester arról beszélt, hogy véleménye szerint kielemezték a Vidi játékát, amely alapján egyértelmű, hogy a KF Lacinál ezúttal nehezebb ellenfél vár csapatára. Ennek ellenére természetesen nem feltett kézzel lépnek pályára Fehérváron és bízik a saját játékosainak képességeiben is.

A 12-szeres moldovai válogatott védő a két masszív támadónkat, Budu Zivzivadzét és Kenan Kodrót méltatta, de úgy gondolja, hogy az, hogy ilyen minőségű támadókat kell semlegesíteniük, csak extra motiváció számára és csapattársai számára is. A fekete-fehérek edzésének első 15 perce volt nyilvános a sajtó képviselőinek számára, ebben az idősávban a Petrocub bemelegítését tudták megnézni a megjelent újságírók.

CÍMKÉK
2022-2023 UEFA Európa Konferencia Liga MOL Fehérvár FC - FC Petrocub Hîncești
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek