hu en
2022. Április 04. 10:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: március 28-április 4.

Zivzivadze, Csoboth és Szabó Levente is győztes bajnokin lőtt gólt a hétvégén, utóbbi kétszer is betalált.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Budu Zivzivadze a 82. percben gólt szerzett az Újpest MTK Budapest elleni 2-0-s győzelme alkalmával, a georgiai (grúz) támadó kezdőként a 83. minutumig volt a pályán. A Debrecenben 0-0-s döntetlent játszó Zalaegerszegben Zsóri Dániel kezdőként a 85. percig játszott, Halmai Ádám nem volt a keretben. A Gyirmót 1-0-ra kikapott a Mezőkövesdtől, a kezdőként pályára lépő Zeke Márió a 63. percben piros lapot kapott.

Az NB II-ben Csoboth Kevinnel a kezdőjében aratott kiütéses, 5-0-s győzelmet Diósgyőrben a Szeged, a 69. percig pályán lévő Csoboth szerezte a 33. percben csapata harmadik gólját. Szabó Levente duplájával aratott 2-1-es sikert Szentlőrincen a Budafok, a Vidi fiatal kölcsönjátékosa a 45. percben akcióból, az 57.-ben büntetőből volt eredményes, a 81. percig volt a pályán. A Budaörs hazai pályán maradt alul 1-0-ra a Szombathelyi Haladás ellen, a kooperációs megállapodás keretében ott szereplő Kojnok Zsolt végigjátszotta a meccset, Horváth Barnabás a 90. percben állt be.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Emil Rockov védte a szerb élvonabeli Vojvodina kapuját a Radnicki 1923 otthonában 3-2-re elveszített bajnokin. A horvát másodosztályban Gundel-Takács Bence csapata, az NK Jarun 2-0-ra verte a Bijelo Brdót, kapusunk végig a pályán volt. A román első osztályban szereplő Craiova 2-0-ra nyert az FCSB otthonában, Lyes Houri viszont sérülés miatt továbbra sem volt együttese keretében.

CÍMKÉK
Kojnok Zsolt Horváth Barnabás Zeke Márió Halmai Ádám Gundel-Takács Bence Zsóri Dániel Szabó Levente Lyes Houri Budu Zivzivadze Emil Rockov Csoboth Kevin
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek