hu en
2021. December 31. 10:09  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Visszapillantó 2021 - DECEMBER: Két kapott gól nélküli győzelemmel zártuk az évet

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2021 decemberében az MTK és a Mezőkövesd legyőzésével zártuk az évet.

Decemberben két kapott gól nélküli győzelemmel zárta az évet csapatunk. Az MTK Budapest elleni idegenbeli bajnokin Kodro és Petrjak góljaival arattunk győzelmet, majd az év utolsó találkozóján szurkolóink előtt, a MOL Aréna Sóstóban Kodro találatával 1-0-ra vertük a Mezőkövesdet.

Utóbbi csapatunk sorozatban ötödik hazai sikerét jelentette, októberben a Honvédot és a Paksot, novemberben a Zalaegerszeget és a Gyirmótot győztük le hazai pályán. A két kapott gól nélküli meccsnek is köszönhetően pedig csapatunk kapta holtversenyben a harmadik legkevesebb gólt a téli szünetig a mezőnyben.

Hírek
Visszapillantó - 2022 NOVEMBER: Dárdai Palkó bemutatkozott a válogatottban, 30 éves lett az RBD 2022. December 30.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 decemberében döntetlent játszottunk az FTC-vel, majd győzelemmel zártuk az évet a 4 éves MOL Aréna Sóstóban.

Visszapillantó - 2022 OKTÓBER: Visszatért Juhász Roland és Huszti Szabolcs 2022. December 29.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 októberében két korábbi remek játékosunk tért vissza a klubhoz, a hónapot pedig kispesti győzelemmel zártuk.

Visszapillantó - 2022 SZEPTEMBER: Továbbjutás a MOL Magyar Kupában 2022. December 28.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 szeptemberében a Mezőkövesd elleni bajnoki sikernek, kupatovábbjutásnak és a válogatott bravúrjának is örülhettünk.

Elhunyt Viniczai Tibor 2022. December 28.

Klubunk korábbi ügyvezető elnöke hosszan tartó, türelemmel viselt súlyos betegség után, 66 esztendős korában hunyt el.

Visszapillantó - 2022 AUGUSZTUS: Bravúros győzelem a Köln otthonában 2022. December 27.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 augusztusában a nemzetközi kupában menetelt és Kölnben is győzött csapatunk, kevésen múlt az EKL-csoportkörbe jutás.

Visszapillantó 2022 - JÚLIUS: Magabiztos továbbjutással kezdtük nemzetközi kupaszereplésünket 2022. December 26.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2022 júliusában felkészülési meccsen legyőztük a török rekordbajnokot, az EKL-ben pedig sikerrel vettük az első megmérettetést.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek