hu en
2021. December 05. 16:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: "Nagyon csalódottak vagyunk"

Vezetőedzőnk és Erős Gábor, a hazaiak megbízott edzője értékelte a Kisvárda Master Good - MOL Fehérvár FC bajnokit.

Szabics Imre:

Gratulálok a Kisvárdának a győzelemhez! Az első húsz percben komoly problémáink adódtak az agresszív és direkt stílusukkal, bár később is jól futballoztak és jól lezárták a területeket. A huszadik perc utáni teljesítményért nem tudok szemrehányást tenni a játékosoknak, mindent megtettek azért, hogy ponttal, vagy pontokkal távozzunk. A második játékrészben mezőnyfölényben voltunk, de fejlődnünk kell abban, hogy a fölényt helyzetekre és gólokra váltsuk. Lehetőségeink azért voltak, de a befejezéseknél nem állt mellénk a szerencse. Nagyon csalódottak vagyunk, azért kell dolgoznunk, hogy a szezon hátralévő részében behozzuk az elhullajtott pontokat.

Erős Gábor (a Kisvárda megbízott edzője):

Ha így folytatjuk, lesznek ősz hajszálaim… de borzasztóan boldog vagyok! Talán nem tartanak nagyképűnek, ha azt mondom, hogy meg is érdemeltük a három pontot. Készültünk az erős kezdésre, a csapat megcsinálta azt, amit kértünk tőle. Az MTK ellen és most is vezetést tudtunk szerezni a meccs elején. Volt több lehetőségünk is, minimális hiányérzetem amiatt lehet, hogy nem váltottunk többet gólra. 2014 óta itt vagyok, akkor nehéz volt elképzelni a mai helyzetünket. A klub erejét mutatja, hogy a csapat meddig jutott azóta. Adott időszakra kaptam ezt a feladatot megbízott edzőként, igyekszünk minél több pontot szerezni a hátralévő két mérkőzésen is.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek