hu en
2021. November 30. 13:58  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Kisvárda elleni bajnokira

A teljes árú jegyek elővételben online, a VidiShopban és meccsnapon a helyszínen is 2500 forintba kerülnek. A diák és nyugdíjas belépők ára 2000 forint, melyet online nem lehet megvásárolni, csak személyesen. 

Az OTP Bank Liga NB I 15. fordulójában a tabellán jelenleg a 2. helyen álló Kisvárda otthonába látogatunk vasárnap 13:30-kor.

Jegyvásárlás

A találkozóra a teljes árú jegyek 2500 forintba, diákok és nyugdíjasok számára 2000 forintba kerülnek. A kedvezményes jegyeket csak személyesen lehet megvásárolni, online nem lehetséges! A jegyvásárláshoz klubkártya és személyes adatok megadása nem szükséges. Belépők elővételben online a jegy.mlsz.hu-n, személyesen a VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) kaphatók, meccsnapon a helyszínen a 12:00-kor nyitó vendégpénztárban lehetséges a jegyvásárlás.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a stadionba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Megközelítés, belépés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Várkerti Stadion C1, C2 és C3 vendégszektorai előtt állhatnak meg. Meccsnapon a stadion kapui 12:00-kor nyitnak, a vendégszektorban büfé lesz.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek