hu en
2021. November 30. 09:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
InStat: Kenan Kodro szerepel a hét válogatottjában

Természetesen nem maradt ki a forduló legjobbjai közül a Gyirmót ellen duplázó bosnyák válogatott csatár.

Az InStat elkészítette az OTP Bank Liga 14. fordulójának adatelemzését, amelyből ezúttal is sok érdekesség derült ki csapatunk és játékosaink teljesítményéről a Gyirmót elleni, emberhátrányban 3-2-re megnyert bajnoki után.

Ha az InStat-értékek átlagát vesszük, akkor csapatszinten a miénk volt a második legjobb teljesítmény (még úgy is, hogy két sárga lappal kiállított Musliu értéke értelemszerűen ezúttal lefelé húzta az átlagot), valamint azt is megtudhattuk, hogy nyerték meg legjobb arányban a földön folytatott párharcokat (56 %), és az emberhátrány ellenére is a negyedik legpontosabb passzjáték (87%) és a negyedik leggyorsabb labdajáratás is a piros-kék játékosok nevéhez fűződött.

Egyénileg a legjobbak között a duplázó Kenan Kodro szerepel, aki a forduló 4. legjobb játékosa lett az InStat-értékek alapján, de ott van a legjobb 20-ban Nego Loic és Marcel Heister is.

Az OTP Bank Liga 14. fordulójának álomcsapata az InStat-értékek alapján (4-4-2-es felállásban):

Dibusz Dénes (FTC, 287-es InStat-érték) - Andrei Peteleu (Kisvárda, 273), Liram Kastrati (Újpest FC, 277), Nikola Serafimov (ZTE, 274), Matheus Leoni (Kisvárda, 281) - Jasir Asani (Kisvárda, 261), Aissa Laidouni (FTC, 294), Muhamed Besic (FTC, 279), Tokmac Nguen (FTC, 299) - Kenan Kodro (MOL Fehérvár FC, 290), Ryan Mmaee (FTC, 291)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek