hu en
2021. November 30. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A második helyen álló Kisvárda otthonába látogatunk vasárnap

Másodszor találkozunk a piros-fehérekkel a szezonban, augusztusban 2-1-re nyertünk hazai pályán.

Vasárnap a Kisvárda Master Good vendégei leszünk az OTP Bank Liga 15. fordulójában. A találkozó 13:30-kor kezdődik.

A szabolcsi csapat kitűnően kezdte az idei szezont, az első fordulóban az FTC, a harmadikban az MTK otthonából vitték el a három pontot, a kettő között a Gyirmótot verték hazai pályán. Első vereségüket a 4. fordulóban épp ellenünk szenvedték el a MOL Aréna Sóstóban. A folytatásban aztán legyőzték a Mezőkövesdet, a Puskás Akadémiát, a DVSC-t, a ZTE-t és az MTK-t is - utóbbi két csapat ellen 5-0-ra sikerült nyerniük. Rajtunk kívül eddig csak a Honvéd és az FTC tudta legyőzni a Kisvárdát, a zöld-fehérek 4-0-ra nyertek idegenben, visszavágva ezzel a szezonnyitón elszenvedett 2-1-es vereségért. 

Új vezetőedzővel vágott neki az idei szezonnak a piros-fehér együttes, Joao Janeiro személyében portugál szakember ült le a kispadra májusban. Janeiro korábban a másodosztályú Szegedet irányította. (2019 decemberében a Magyar Kupában játszottunk az általa irányított Szegeddel és végül hosszabbításban jutottunk tovább.) A portugál vezetőedző az FTC elleni hazai vereséget követően távozott Kisvárdáról, azonban távozásának oka nem a vereség volt, hanem az, hogy a felvidéki FC Dunaszerdahely együttese "leigazolta" a 40 esztendős szakembert. Utódját még keresik Kisvárdán, ideiglenesen Erős Gábor asszisztens edző irányítja az együttest.

A Kisvárda Master Good lőtte a bajnokságban a negyedik legtöbb gólt és a második legkevesebbet kapta. A csapat két legeredményesebb játékosa Mesanovic Jasmin és Navratil Jaroslav, minketten 5 találatnál járnak. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek