hu en
2021. November 27. 19:40  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: “Nagy fegyvertény, hogy emberhátrányban is ilyen minőségű lehetőségeink voltak”

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Gyirmót FC bajnokit.

Szabics Imre:

“Nagyon örülünk a győzelemnek, mert egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, a játékosok emberfelettit teljesítettek. Köszönöm az ő munkájukat, és természetesen a stábét is. Nagy fegyvertény, hogy emberhátrányban is ilyen minőségi helyzeteket tudtunk kialakítani. Jó volt a labdabirtoklásunk is, elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Rendben volt a pozíciós játékunk is, a játékosok jól találták meg azokat a helyeket, ahol fel tudják venni a labdát és emellett nagyon éretten is futballoztak.”

Csertői Aurél:

“Látszott ma a tudáskülönbség a két csapat között, de így is volt lehetőségünk nyerni, főleg miután kiállítottak egy hazai játékost. De nem lehet úgy kezdeni egy második félidőt, hogy csinálunk rögtön még egy tizenegyest… Ezzel mentálisan felhoztuk az ellenfelet. Jól védekezett kilenc emberrel is a Vidi, és életveszélyes kontrákat is vezettek, mi pedig óriási hibákat követtünk el a védekezésben. Volt ugyan szemernyi esélyünk, de nem tudtunk ezzel élni, mert rossz döntéseket hoztunk.”

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek