hu en
2021. Október 18. 09:00  -  molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: október 11-18.

A válogatott szünet után újra pályán volt kölcsönjátékosaink egy része is.

Szokás szerint kezdjük kooperációs partnerünkkel, a Budaörssel kölcsön-figyelőnket. Dala Martin a kispadról nézte végig, ahogy a zöld-fehérek hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszanak a Szentlőrinccel, Halmai Ádám pedig a 63. percben lépett pályára a Merkantil Bank Liga (NB II) 12. fordulójában.

Zeke Márió eltiltás miatt nem léphetett pályára a Gyirmót Paks elleni győztes bajnokiján, azonban a meccsterhelést így is megkapta a fiatal balhátvéd a Gyirmót II elveszített NB III-as találkozóján. Szabó Levente és Géresi Krisztián nem voltak keretben a Budafok és a Puskás Akadémia előző mérkőzésén.

A külföldön szereplő kölcsönjátékosok közül Evandro csapata, az újvidéki Proleter folytatta jó sorozatát a szerb élvonalban, és 1-0-ra legyőzte a topolyaiakat. Brazil támadónk kezdőként végigjátszotta a találkozót, egy sárga lapot is feljegyeztek a neve mellé. Lyes Houri együttese, a Craiova október 18-án, hétfő este folytatja a román első osztály küzdelmeit.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek