hu en
2021. Október 11. 14:34  -  Wéninger Ákos   -   nso.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A tabella negyedik helyén álló Budapest Honvéddal találkozunk szombat este

Horváth Ferenc együttese csak rosszabb gólkülönbsége miatt nincs ott a dobogón. 

Szombaton 19:30-kor az NB I-es bajnokságban jelenleg 4. helyen álló Budapest Honvéd FC látogat csapatunk otthonába, a MOL Aréna Sóstóba.

A piros-feketék nem kezdték jól a szezont, az újonc DVSC-től 4-1-re kaptak ki hazai pályán, majd az MTK otthonában 1-0-ás vereséget szenvedtek és a jelenleg utolsó helyen álló Újpest FC-t sem sikerült legyőzniük, a lila-fehérek otthonában 1-1-es döntetlent játszottak. A 4. fordulóban aztán sikerült megszerezniük az első győzelmüket, a Paksot magabiztosan győzték le 3-1-re. A következő négy meccsükből hármat megnyertek, csak a Ferencvárostól kaptak ki 1-0-ra. A bajnokságban a negyedik legtöbb gólt (14-et) a Budapest Honvéd szerezte, míg a kapott gólok tekintetében (12 kapott góllal) a 7. helyen állnak. 

A nyári átigazolási időszakban rendesen átalakult a piros-feketék kerete, 8 labdarúgó érkezett és 25 távozott - közülük az U21-es válogatott Szendrei Norbert épp hozzánk, a MOL Fehérvár FC-hez igazolt a nyáron. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Nenad Lukics (szerb, Topolyai SC – Szerbia), Nono (José Antonio Delgado Villar, spanyol, Slovan – Szlovákia), Dusan Pantelics (szerb, Radnicski Nis – Szerbia), Szappanos Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Talys Oliveira (Talys Alves Pereira Oliveira, brazil, NK Osijek – Horvátország), Zinédine Machach (francia, Napoli – Olaszország)
Kölcsönből visszatérők: Kovács Nikolasz (FC Ajka), Májer Milán (ETO FC Győr)

Távozók: Naser Aliji (albán-svájci), Cipf Dominik (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Csörgő Viktor (Gyirmót FC Győr), Erdélyi Botond (Szentlőrinc SE), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Horváth András (Budafoki MTE), Djordje Kamber (az NB III-as Bp. Honvéd-MFA II játékos-edzője lett), Kesztyűs Barna (Paksi FC), Kovács Dominik (Gyirmót FC Győr), Lukács Dániel (Kecskeméti TE), Nagy Sándor (ukrajnai), Raul Palmes (román, csíkszeredai kölcsön után Concordia Chiajna – Románia), Szendrei Norbert (Mol Fehérvár FC), Temesvári Attila (ETO-kölcsön után Szeged GA), Eke Uzoma (nigériai-magyar, Tiszakécske)
Kölcsönbe távozók: Bocskay Bertalan (TopolyaI SC – Szerbia), Artur Craciun (moldovai-román, Lokomotiv Plovdiv – Bulgária), Kocsis Dominik (Diósgyőri VTK), László Dávid (Budafoki MTE), Soltész Dominik (ajkai kölcsön után Debreceni VSC), Szabó Alex (Szolnoki MÁV), Tóth-Gábor Kristóf (kazincbarcikai kölcsön után Szombathelyi Haladás), Tóth Péter (Békéscsaba), Tömösvári Bálint (siófoki kölcsön után Szolnok), Boubacar Traoré (mali, Sporting KC II – Egyesült Államok)

A Budapest Honvéd legeredményesebb játékosa az a Nenad Lukics, aki nyáron a délvidéki Topolya SC-től igazolt a magyar fővárosba és az első 8 fordulóban 5 gólt szerzett. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek