hu en
2021. Október 04. 09:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: szeptember 28-október 4.

Így szerepeltek kölcsönjátékosaink a múlt hét folyamán.

A mögöttünk hagyott hét folyamán kooperációs partnerünk, a Budaörs Kojnok Zsoltra és Dala Martinra továbbra sem tudott számítani, mindketten az első csapatunkkal készültek, és ott voltak a kispadon a DVSC elleni idegenbeli találkozón is. Kojnok Zsolt a Vidi II vasárnapi, Tatabánya elleni NB III-as bajnokiját játszotta végig. A kölcsönben Budaörsön szereplő Halmai Ádám viszont pályán volt mindkét múlt heti másodosztályú találkozón, támadónk bő félórát játszott a Tiszakécske elleni győztes hétközi bajnokin, vasárnap pedig a 78. percben szállt be nevelőegyesülete, a Haladás elleni idegenbeli vereség alkalmával. A Budafokban kölcsönben szereplő Szabó Levente nem volt keretben a budafokiak két múlt heti meccsén.

Az NB I-ben Géresi Krisztián nem volt keretben a Puskás Akadémia mérkőzésén, Zeke Márió viszont végigjátszotta a Gyirmót Újpest elleni 3-1-re megnyert bajnokiját. Az utánpótlás-válogatott balhátvéd megkapta 5. sárga lapját a szezonban, így a válogatott szünet után biztos nem tud majd pályára lépni egy mérkőzésen.

A külföldön szereplő labdarúgóink közül Lyes Houri még szeptember 27-én 11-esből betalált a Dinamo Bukarest elleni 5-0-ás győzelem alkalmával, vasárnap pedig városi rangadón volt tagja győztes csapatnak, az Universitatea Craiova 2-0-ra verte az U Craiova együttesét. Evandro 27-én győztes gólt szerzett a Napredak ellen a Proletár színeiben, majd vasárnap ismét az FK Proleteré lett a három pont, a brazil labdarúgó szintén kezdőként játszotta végig a Radnik elleni idegenbeli meccset.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek