hu en
2021. Szeptember 27. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: szeptember 20-27.

Így szerepeltek kölcsönjátékosaink a múlt hét folyamán.

Kezdjük a heti mustrát kooperációs partnerünknél, Budaörsön. Dala Martin és Kojnok Zsolt ezúttal vasárnap, a Vidi II-ben kaptak 90-90 percet a Pápa elleni győztes mérkőzésen, Halmai Ádám azonban a budaörsieknél kezdett, és volt pályán 80 percig a Dorog elleni idegenbeli bajnokin. Érdekesség, hogy a Dorog albérletben most éppen Tatabányán játszik, ott, ahol évekig a budaörsiek is vendégeskedtek, amíg nem volt kész a létesítményük.

Az NB II-ben maradva: Szabó Levente ezúttal is a kezdőcsapat tagja volt Budafokon, azonban a szünetben lecserélte Boér Gábor. A Budafok 2-0-ra kikapott a Haladástól. Rátérve az NB I-re: Géresi Krisztián sérülés miatt csak a lelátóról nézte a Vidi-Puskás mérkőzést, Zeke Márió viszont végigjátszotta a Gyirmót - Honvéd meccset, amelyen gólpasszt adott és sárga lapot is kapott (a bajnokit amúgy a Honvéd nyerte 4-2-re).

A külföldön szereplő labdarúgóink közül Lyes Houri kétszer is a Kolozsvár ellen léphetett pályára. A francia középpályás a hétfői bajnokin vesztes, a hétközi kupameccsen győztes gárda tagja volt, a Román Kupában megszerezte első gólját is a Craiova színeiben. Evandro a Szabadka ellen kezdő volt az újvidéki Proleterben, 84 percig volt pályán, csapata pedig 2-1-re nyert. Houri és brazil kölcsönjátékosunk csapata is szeptember 27-én, hétfőn játszik legközelebb.

Bár nem kölcsönjátékosunk, de fontos megemlítenünk Bolla Bendegúz első gólját a svájci bajnokságban - a nyáron tőlünk a Premier League-be igazoló, onnan kölcsönben a Grasshoppersbe kerülő válogatott jobbhátvéd óriási góllal köszönt be a Sion kapusának. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek