hu en
2021. Szeptember 22. 22:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molehervarfc.hu
Szabics Imre: "Ikszes mérkőzés volt"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - FTC bajnokit.

Szabics Imre:

Úgy gondolom, ez egy ikszes mérkőzés volt. Pontrúgások után mi is szerezhettünk volna gólt, azonban ez végül a Ferencvárosnak sikerült. A csapatom rászolgált volna az egy pontra, de gratulálnom kell a vendégeknek a győzelemhez. Dolgoznunk kell a pontrúgások levédekezésén, valamint ezek befejezésén is, mert ez nagyon fontos eleme a mai labdarúgásnak. Jobban kell koncentrálnunk, mert nálunk is ott voltak a helyzetek a rögzített szituációk után - Makarenko fején kétszer is ott volt a labda, de sajnos mi nem találtunk be. Bementem már az öltözőbe, lepacsiztam mindenkivel, de ilyen érzelemdús meccs után néha jobb, ha az ember alszik a nagyobb értékelésre egyet, én is úgy döntöttem, hogy inkább majd holnap beszélek bővebben a csapattal.

Peter Stöger:

Nagyon boldog vagyok a győzelem miatt, hiszen sok mérkőzésen kell helyt állnunk rövid idő alatt. Egyáltalán nem könnyű feladat ezeket végig nagy koncentrációval lehozni, de a csapaton azt éreztem, hogy abszolút készen álltunk erre a küzdelemre. Tudom, hogy sok különleges meccs van a klub és a szurkolók számára is, de a legfontosabb feladatunk a fő célunk: azaz meg szeretnénk nyerni a szezon végén a bajnokságot. Ezért is dolgozik mindenki, azt gondolom, hogy jó úton járunk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek