hu en
2021. Szeptember 20. 10:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: Felemás hetet zártak kölcsönjátékosaink

Szabó Levente és Halmai Ádám kapta a legtöbb játéklehetőséget a múlt hét folyamán.

A múlt hét folyamán eggyel nőtt a kölcsönadott játékosaink száma, hiszen brazil támadónk, Evandro, kihasználva, hogy a szerb átigazolási ablak még nyitva volt, déli szomszédaink élvonalába igazolt kölcsönben az FK Proleter együtteséhez. Az újvidéki csapatban csereként, egy sárga lapot begyűjtve be is mutatkozott a hétvégén Evandro, aki azonban már nem tudott segíteni új csapatán, amely 3-2-es vereséget szenvedett a Mladost együttese ellen.

A Budaörsön számításba vehető játékosaink közül Kojnok Zsolt ezúttal is első csapatunkban kapott szerepet (Sopronban csereként állt be a MOL Magyar Kupában), Dala Martin pedig az U18-as válogatott kapuját védte Észak-Macedónia ellen (2-2). Halmai Ádám viszont pályán volt múlt hét szerdán a Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában a Szeged és a szombati, Vasas elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésen is, kezdőként szerepet kapó támadónknak ezúttal nem volt sok sikerélménye, mindkét meccset elveszítették a budaörsiek.

Szabó Levente is kezdőként volt pályán a hétközi NB II-es fordulóban a Budafokban, végig is játszotta az idegenbeli, Kecskemét elleni elveszített bajnokit. A hétvégén mondhatni pihenőt kapott Boér Gábor vezetőedzőtől, a MOL Magyar Kupában a kispadról nézte végig, ahogy csapattársai továbbjutnak az NB III-as Pápa ellen.

Zeke Márió nem játszott a Gyirmót kupamérkőzésén, Géresi Krisztián a kispadról követte a Puskás Akadémia továbbjutását a Siófok ellen, Lyes Houri pedig múlt hét hétfőn kezdőként mutatkozott be a Craiovában a román első osztályban. A francia középpályás végig is játszotta a Sepsiszentgyörgy elleni bajnokit, 20-án pedig a Kolozsvár ellen léphet majd pályára.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek