hu en
2021. Szeptember 20. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az FTC látogat szerda este a MOL Aréna Sóstóba

A zöld-fehérek a legutóbbi három bajnokijukat megnyerték. 

Szerda este 20 órakor a bajnoki cím védője, az FTC látogat a MOL Aréna Sóstóba. Ellenfelünk az idei szezont meglepetésre egy hazai Kisvárda elleni vereséggel kezdte, a listavezető vendégek 2-1-re tudtak nyerni az Üllői úton. A zöld-fehérek a következő három bajnokijukat mind megnyerték (FTC-Mezőkövesd 4-1, FTC-DVSC 4-2, Bp. Honvéd-FTC 0-1) és jelenleg a tabella 3. helyén állnak úgy, hogy két mérkőzésüket is elhalasztották a nemzetközi szereplésük miatt. Az egyiket épp ellenünk, ez a mérkőzés kerül pótlásra szerda este, míg a Puskás Akadémia elleni bajnokijukat jövő januárban játsszák le.

A nyári átigazolási időszakban komoly változások történtek a Ferencváros keretében. Összesen 16 labdarúgó távozott az Üllői útról, közülük nyolcan végleg, nyolcan pedig kölcsönbe. Az egyik távozójuk, Marcel Heister nyár óta már a mi játékosunk. Természetesen nem csak távoztak, hanem 12-en érkeztek is a fővárosi zöld-fehérekhez, akik Szerhij Rebrov szezon végi távozását követően az új idényt Stöger Peter vezetőedző irányításával kezdték el. 

Távozók: Derekas Zoltán (Mezőkövesd), Gróf Dávid (DVSC), Ihor Haratin (Legia Warszawa), Marcel Heister (MOL Fehérvár FC), Isael (Umm Szalal), Lovrencsics Gergő (Hajduk Split), Michal Skvarka (Wisla Kraków), Takács Zsombor (BVSC-Zugló)
Kölcsönbe távozók: Roko Baturina (Lech Poznan), Csonka András (Gyirmót FC Győr), Gera Dániel (Puskás Akadémia FC), Hajdú Roland (Dorog), Iyinbor Patrick (Vasas), Nagy Olivér (Soroksár), Orosz Marcell (Soroksár), Redzic Damir (Soroksár)

Érkezők: Muhamed Besic (Everton), Zseljko Gavrics (Crvena zvezda), Stjepan Loncar (HNK Rijeka), Marko Marin (al-Ahli Szaudi FC), Ryan Mmaee (AEL Limassol), Kristoffer Zachariassen (Rosenborg BK) 
Kölcsönbe érkezők: Marijan Cabraja (Dinamo Zagreb)
Kölcsönből visszatérők: Csontos Dominik (Soroksár), Ammar Ramadan (Soroksár), Szánthó Regő (ZTE FC), Szécsi Gergő (Soroksár), Varga Ádám (Soroksár)

Az FTC elleni bajnokink szerda este 20 órakor kezdődik, de 17:30-tól már színes programokkal várunk mindenkit a MOL Aréna Sóstóban. Amennyiben még nincs belépőd az ősz rangadójára, kattints ide és tudd meg, hogyan vásárolhatsz jegyet a mérkőzésre!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek