hu en
2021. Szeptember 16. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Hangolódj az FTC elleni meccsre már 17.30-tól az Aréna Teraszon!

Ezúttal is bemelegítő programokkal várunk benneteket Sóstón!

Szeptember 22-én, szerda este az FTC látogat hozzánk, a 20.00-kor kezdődő mérkőzés előtt, már 17.30-kor kezdünk bemelegítő programokkal a B-szektor mögötti külső területen, az Aréna Terasznál.

► Minfoci, arcfestés és természetesen, Stopli!

A gyerekek a minifoci mellett megrohamozhatják Stoplit a közös fotókért, arcfestő és "tetováló" animátorainkkal a már meglévő vidis sálak és mezek mellé további piros-kék színeket rajzoltathatnak magukra.

► Óriás Vidi-zászló!

Szintén a kicsik nagy kedvence az óriás Vidi-zászló, amelyet a felnőtteknek is nagy élmény meglengetni, az erről készült fotók pedig örök családi, baráti emlékek lehetnek.

► XXL csocsóasztal!

Miután pedig már mindenki tetőtől-talpig Vidi-színekben virít és a zászló is alaposan belengett, az Aréna Terasznál a nyolcfős XXL csocsóasztallal is lehet játszani a mérkőzési kezdéséig. 

18.30 és 22.15 között a MOL Aréna Sóstón belül is több programmal várunk mindenkit a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó, darts-foci és reflexfal!

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz arcfestést és tetoválást is, akkor is, ha már felnőtt vagy. A gyerekeket színezőkkel és lufikkal várjuk, de lehetőségetek lesz darts-focizni és a reflexfalnál is összemérhetitek tudásotokat

► Vidis ajándékok, minden mennyiségben!

Amikor már mindenki rajtra kész, és elfoglaltad a helyed, várva, hogy a játékosok a pályára lépjenek, még Stopli és barátja fognak értékes nyereményeket ajándékágyúzni a szurkolóknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a rangadó előtt új fotófalunk segítségével.

► Papír-tapsolók,életnagyságú karton Vidi-játékosok!

A MOL Aréna Sóstó bejáratainál, a kapukon való belépésnél papír-tapsolót osztunk nektek, amit használni tudtok a szurkoláshoz. Ezenkívül klassz fotókat készíthettek az életnagyságú kartonjátékosokkal (Fiola Attila, Dárdai Palkó és Nikolics Nemanja).

► Ismét fellép a Főnix Táncegyesület!

A kezdés pillanatáig, pedig a Főnix Táncegyesület tehetséges táncosai a MOL Aréna Sóstó külső- és belső kerengőjén is több alkalommal bemutatják különleges, kizárólag a Vidi-mérkőzésekre tervezett koreográfiájukat. 

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Újdonság, hogy ezentúl a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Klubunk jubileumi, Vidi80-as kiállítása megtekinthető a Vidi Múzeumban, ami mindenképp kötelező kirándulás egy Vidi-szurkolónak!

► Stadionbüfé

Az FTC elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A 2021/2022-es szezonban a MOL Aréna Sóstóban is bevezetésre kerül a fesztiválokról, vagy éppen a Puskás Arénából, a válogatott meccsekről jól ismert RePohár-rendszer, amelynek lényege, hogy a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladék helyett újrafelhasználható poharakban szolgálják ki szurkolóinkat a büfés kollégák.

A stadionon belül, a D1 szektor fölött lévő rendezvényterasz ezútta is megnyitásra kerül, itt a Dreher különleges meggysörét is megkóstolhatjátok!

► Ételudvar

Az Aréna Teraszon, a büfé előtti részen elhelyezett sörpadokon a rangadó előtt kényelmesen meg is tudtok vacsorázni, hiszen több foodtruck is érkezik majd a MOL Aréna Sóstóhoz. Többek között kürtőskalácsot, hot dogot, melegszendvicset, mini fánkot is lehet majd fogyasztani, valamint érkezik a Tigris Truck is a Molnár Borház termékeivel.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek