hu en
2021. Augusztus 01. 08:00  -  molfehervarfc.hu   -   molcsapat.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabics Imre: "Mindent meg fogunk tenni, hogy győzelemmel kezdjük a szezont"

Vezetőedzőnk szerint most mindennél nagyobb szüksége van a csapatnak a pozitív impulzusokra.

"Vannak problémáink, de megoldásorientált stábot alkotunk, és csak a saját dolgunkra fókuszálunk. Ez a tervünk az őszre: meccsről meccsre építeni fel a csapat játékát, lőtávolságon belül maradni a Fradival, és kihozni magunkból a maximumot. A Vidinek kutya kötelessége minden mérkőzésen győzelemre készülni. Ez alól természetesen nem kivétel a Zalaegerszeg elleni meccs sem, mindent meg fogunk tenni, hogy győzelemmel kezdjük a szezon, hiszen most mindennél nagyobb szükségünk van pozitív impulzusokra. Nem aggódom, tudom, hogy a munkánknak meglesz a gyümölcse” - mondta vezetőedzőnk, Szabics Imre a Zalaegerszeg elleni idegenbeli szezonnyitó előtt a molcsapat.hu oldalnak. 

A 17:45 órakor kezdődő találkozóra érvényes szurkolói inforációkat ide kattintva olvashatjátok, a mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek